Procese de Corp Access Consciousness®

Procese de corp accessPROCESE DE CORP ACCESS CONSCIOUSNESS® –  ACCESS CONSCIOUSNESS TESTKEZELÉSEK®

„Lasa corpurile sa stie ce dar sunt si ele vor fi un dar pentru tine.”
~ Gary Douglas (Fondatorul Access Consciousness™)~

–––––

„Engedd meg a testeknek, hogy tudják milyen ajándékok, és ő ajándék lesz számodra.”
~ Gary Douglas (az Access Consciousness ™ alapítója) ~

Ce sunt procesele de corp Access si în ce ajută?

Procesele de corp Access Consciousness® sunt procedee energetice care sunt menite sa faciliteze mai multa constienta, usurinta, bucurie si comuniune cu corpul.

Corpul tău este un organism care percepe și simte. Dacă sunteți dispusi să îi acordați atenție, corpul comunică constant, oferă informații despre lumea din jur. Cu toate acestea, dacă vă identificați cu corpul vostru, puneți o limită semnificativă posibiltătilor.

De aceea, dacă încercați să vă negați corpul – respingându-i semnalele – vă generați dificultăți. Access prin procesele corporale, vă oferă posibilitatea de a dezlănțui toate efectele inhibitoare care au fost asociate in corpul dumneavoastră.

Clic aici pentru a comanda procese de corp Access Consciousness!

Mik ezek a testkezelések és miben segitenek?

Az Access Consciousness® test keyelések olyan energetikai folyamatok, amelyek célja a testtel való nagyobb tudatosság, könnyebbség, öröm és egységközösség elősegítése.

A tested egy érzékelő és érző organizmus. Ha hajlandó vagy odafigyelni rá, folyamatosan kommunikál, információval lát el a téged körülvevő világról.

Azonban ha a testeddel azonosítod magad, akkor jelentős korlátot szabsz a lehetőségeidnek. Éppen ezért ha próbálod letagadni a testedet – elutasítva a jelzéseit –, akkor nehézségeket generálsz magadnak.

Az Access testkezelések révén viszont lehetőséged van arra, hogy felold mindazt a gátló hatást, ami a testedhez kapcsolódott.

Kattints ide, és válaszd ki a számodra leginkább megfelelő Access Consciousness testkezeléseket!