REALINIEREA ENERGETICĂ A COLOANEI VERTEBRALE

echilibru pentru o viata armonioasa, sanatate si prosperitateRealinierea energetică a corpului și a ființei

Realinierea este un proces miraculos pentru ființa și corp. În momentul creației totul a fost perfect. Oare ce sa întâmplat să se schimbe asta? Răspunsul este simplu. Programele, blocajele, sistemele de credință, traumele ce am acumulat pe parcursul vieții ne afectează pe plans fizic și mental. Ajungem ca corpul și ființa să nu mai fie în echilibru energetic și ne am îndepărtat de la perfecțiune și divinitate.

Din acest motiv se întâmplă ca coloana noastră să se deformeze și apar bolile fizice în corp. Coloana este stâlpul vieții noastre. Coloana noastră furnizează energie către meridiane care dirijează chakrele . Dacă lipsește energia coloana devină rigidă, dureroasă. Coloana este stâlpul de susținere al vieții, dar și purtătorul poveri noastre interioare.

Putem schimba asta prin realinierea coloanei vertebrale. Puține științe fac legătura între postura corpului, starea vertebrelor și starea de sănătate. Pornind de la dureri de spate, artrită, probleme de auz și vedere, sinuzita, infertilitate, paralizii, capacitate mentală redusă și multe altele.

Poziția vertebrelor, postura corpului are legătură cu toate funcțiile corpului, cu sistemul energetic, cu chakrele, meridiane precum și funcționarea creierului și a sistemului nervos.

După sesiune de realiniere energia își recapătă fluxul liber și sistemele de autovindecare își reiau activitatea, organele aferente își recapătă funcționarea normală. Prin realiniere se eliberează tot ce cauzează deformările așa corpul poate să își creeze și să păstreze poziția optimă.

După ședințe se schimbă totul spre binele divin și se produc schimbări pe toate planurile .

Simultan se produc schimbări pe toate planurile, corpurile și nivelurile: energetic, emotional, informational, spiritual și la nivel de conștiință.

Din acest tratament energetic este nevoie de 3 ședințe consecutive.

Pachetul de 3 ședințe este 888 lei