Cine este Ildi?

Szmutku Ildikó – soloprenor

Szmutku Ildikó facilitatoare Access Bars®Bună sunt Ildi, Facililitatoare Access Bars® și Access Facelift Energetic ®️, speaker motivațional și antreprenor. Mămică de 4 copii frumoși pentru care sunt foarte recunosătoare.De  cățva ani tot căutăm să mă regăsesc , să fac viața oamenilor mai bun. Am descoperit lumea manichiurii și făcutul unghiilor a devenit o pasiune mie, ceva ce îmi dădea o stare de relaxare și o escapadă din zilele obișnuite.., dar eu fiind o persoană activă , îmi place mereu să descopăr mai mult, mi- am dorit mult să mai fac ceva în afară de unghii.. Și cere și ți se va da, așa am cunoscut o tehnică cu un șir de instrumente, ceea ce este Access Consciousness® unde am primit multe instrumente pragmatice . Practicând și aplicând aceste instrumente mi- au schimbat viața, am devenit din ce în ce mai mult eu însumi.  Aceste procese de corpuri  au fost și sunt nu numai în viața mea, dar și celor care le primesc o mare contribuție pentru eliberarea blocajelor din corp. SCOPUL MEU ESTE să   SUSȚIN OAMENII SĂ ȘTE CĂ ȘTIU SI CUNOAȘTEREA ESTE ÎN NOI, numai trebuie să accesăm. Și ceea ce mi-a dat o mare libertate este să știu că am de ales și mereu pot alege altceva. Oare ce putem crea și descoperi împreună?

De ce Access bars?

Am devenit Facilitator – profesor pentru că îmi plac foarte mult corpurile și lucrez de ceva timp cu ele. Mi-am dorit mai mult… o conexiune între corp și ființă,  și să comunic mai mult cu aceste minunate creații numite corpuri.

Într-o zi, am cerut Universului mai multe posibilități, mai multă claritate, mai multă ușurință între corp și ființă și a apărut în viața mea Access Bars.

A deschis un spațiu unde mă bucur mai mult de mine, de corpul meu, de relaxare, de viața mea, de oameni și am eliberat multe blocaje din subconștient și din corpul meu.

Am început să creez dintr-un spațiu de relaxare, și pace și am devenit din ce în ce mai mult a fiind eu însumi.

Procese de Corp Access Consciousness® create de Gary Douglas si Dr. Dain Heer sunt o invitație pentru a schimba modul in care relaționezi cu corpul tău.

Cauți ceva diferit ca să-ți vindeci corpul? Cere corpul tău ceva diferit ca să schimbe ce nu functionează așa cum ar trebui? Cât de mult conștientizezi tu că acest corp al tău are conștiința proprie și este un dar pentru tine si viața ta? Ce relație ai tu cu corpul tău?

Nu stim să comunicăm cu corpurile noastre așa cum ele și-ar dori pentru că nu ne-a învățat nimeni. Ne judecăm corpurile fără să realizăm că fără ele nu am putea avea experiența vieții. Ne otrăvim corpurile cu gânduri, sentimente și emoții fără să ne dăm seama că de fapt nu suntem conectati cu corpurile noastre si astfel le distrugem.

Putem să schimbăm asta? Da, si mai ales acum când ne sunt disponibile aceste procese minunate.

Mă poți contacta aici.